xpert

SUPER LEAGUE
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Antrenamentul

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 18
Data de înscriere : 02/01/2009

MesajSubiect: Antrenamentul   Vin Ian 02, 2009 5:29 pm

Toti jucãtorii iau parte la antrenamente normale pentru a le mentine forma la o valoare bunã. Pentru acest tip de antrenamente, ca manager, nu trebuie sã vã faceti probleme. Totusi pentru ca jucãtorii sã-si imbunãtãteascã abilitatea este nevoie si de antrenament aditional. Pentru ca jucãtorii sã-si mãreascã abilitatea de la un sezon la altul trebuie sã aibã o formã cât mai bunã pe parcursul sezonului respectiv. Actualizarea abilitãtii se bazeazã pe forma jucãtorului din sezonul incheiat. Cu cât media formei este mai mare cu atât mai bine pentru jucãtor.

Pentru a vã mentine jucãtorii in formã bunã trebuie sã-i antrenati individual. Aceasta insã vã va costa bani. Antrenamentul individual pentru un jucãtor va costa 130000 de econ si de aceea, pentru a nu irosi banii, este important sã antrenati jucãtorii potriviti la momentul potrivit. Jucãtorii tineri au un potential mai mare de a-si creste abilitatea decât cei bãtrâni. Pe de altã parte jucãtorii bãtrâni riscã sã-si piardã mai mult din abilitate decât cei tineri. Aceasta inseamnã cã ar trebui sã incercati sã vã tineti jucãtorii tineri intr-o formã cât mai bunã si pe cei bãtrâni cu o formã usor peste 10 incât sã nu le scadã abilitatea.

In pagina echipei destinatã antrenamentului puteti da ordine de antrenament mai multor jucãtori o datã. Puteti da ordine de antrenament si folosind pagina jucãtorului apãsând pe butonul "Antrenament formã". Costul antrenamentului este 130000 de econ si dureazã 5 zile pânã sã-si facã efectul. Antrenamentul aduce rezultate mai bune pentru jucãtorii intr-o formã slabã decât pentru cei deja in formã bunã. Efectul antrenamentului variazã. El poate fi mai mare sau mai mic. Dacã efectul este mai mic inseamnã cã jucãtorul a avut o tendintã ascunsã a formei negativã care acum a devenit pozitivã. Marele avantaj al antrenamentului este dat de schimbarea tendintei negative intr-una pozitivã, iar aceasta va aduce totodatã imbunãtãtiri ale formei in perioada viitoare. Sansele ca o tendintã negativã sã devinã pozitivã sunt cu atât mai mari cu cât forma jucãtorului este mai slabã. Totusi, probabilitatea ca o tendintã negativã sã devinã pozitivã este mai mare decât ca cea sã rãmânã negativã.

Dacã un jucãtor se accidenteazã sau devine absent pe parcursul celor 5 zile ale antrenamentului atunci nu va beneficia de efectul dat de antrenament. In pagina destinatã antrenamentului puteti vedea vârsta, abilitatea si forma jucãtorilor. Deasemenea puteti vedea si media formei, indicatã cu puncte sub barele ce indicã forma actualã.

Antrenamentul de forma poate duce si la suprasolicitarea jucatorului din cauza a unui antrenament foarte frecvent la momentul nepotrivit. Riscul unei suprasolicitari va fi mai mare daca forma jucatorului este mare. Nu va exista niciun risc de suprasolicitare daca forma jucatorului este sub forma normala (forma normala = 10 casute de forma). Insa daca aceasta forma este mai mare, si riscul de suprasolicitare va creste. Exemplu: Un jucator cu forma curenta egala cu 15 casute de forma va fi supus unui risc de suprasolicitare de aproximativ 7%, iar un jucator cu forma curenta maxima (20 de casute de forma) va fi supus unui risc de suprasolicitare de aproximativ 25%.

Un lucru bine de stiut este acela ca jucatorii cu tendinta formei negativa nu vor fi supusi niciunui risc de suprasolicitare. Asta inseamna ca daca va cunoasteti destul de bine jucatorii si tendinta formei lor, va veti putea micsora riscurile suprasolicitarii lor in urma unor antrenamente de forma. Dar tineti minte ca sagetile ce apar in pagina echipei NU reprezinta tendinta formei, care este ascunsa, ci arata cum s-a schimbat forma unui jucator fata de ultima modificare de forma. Tendinta formei este ascunsa si n-o puteti vedea, dar puteti sa va dati seama de comportamentul acesteia daca va cunoasteti bine jucatorii. Informatiile pe care sagetile vi le ofera sunt niste indicii bune, insa trebuie sa le corelati cu informatiile despre starea curanta a jucatorului.

Daca un jucator este suprasolicitat, forma sa va scadea intre 10-25%.

Un jucator care este absent nu va putea sa efectueze antrenamentul de forma, deci nu veti putea ordona antrenamente de forma pentru acesti jucatori. Daca un jucator este accidentat in timpul celor 5 zile de antrenament de forma, acest antrenament se va modifica automat intr-un antrenament de recuperare.

Antrenamentul de recuperare
Veti avea posibilitatea sa va supuneti jucatorii unui antrenament de recuperare. Antrenamentul de recuperare se comporta la fel ca si antrenamentul de forma. Costa la fel de mult ca un antrenament de recuperare si dureaza la fel de mult timp.

Antrenamentul de recuperare poate ridica forma jucatorului pana maxim la forma normala (forma normala = 10 casute de forma). In plus, antrenamentul de recuperare poate duce la scurtarea perioadei de accidentare cu pana la maxim 2 zile. Probabilitatea ca perioada de accidentare sa fie mai mica este mai mare in cazul unor accidentari mai grave.

Daca un jucator este recuperat inainte de finalizarea antrenamentului de recuperare, acest antrenament se transforma automat intr-un antrenament normal de forma.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://superleague.wow-wars.net
 
Antrenamentul
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
xpert :: Prima categorie :: Primul forum-
Mergi direct la: