xpert

SUPER LEAGUE
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Selectia echipei

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 18
Data de înscriere : 02/01/2009

MesajSubiect: Selectia echipei   Vin Ian 02, 2009 5:26 pm

Atunci când selectati echipa ( formatia de joc pentru meciul urmãtor ) mergeti la pagina "Jucãtorii", unde puteti vedea jucãtorii vostri si cele mai importante calitãti ale acestora. In cadrul meniului derulant din partea dreaptã puteti alege pe ce pozitie va evolua jucãtorul. Dacã jucãtorul nu este ales in primul unsprezece, puteti sã-l folositi ca rezervã sau sã-l lãsati in afara echipei pentru meciul urmãtor. Ca rezervã, jucãtorul poate inlocui pe oricine pe pozitia sa in caz de accidentãri in timpul jocului. El/ea poate inlocui un jucãtor de pe altã pozitie in caz cã nu aveti pe banca de rezerve un jucãtor care preferã pozitia jucãtorului accidentat. Dacã lãsati un jucãtor in afara echipei el/ea va rãmâne spectator in timpul meciului, indiferent de ce se intamplã.

Pe teren este permis un numãr maxim de 11 jucãtori, dintre care unul trebuie sã fie portarul. Existã loc pentru numai 5 jucãtori pe banca de rezerve, asa cã restul jucãtorilor trebuie lãsati in afara echipei. Nu vã este permis sã folositi orice tip de asezare in teren, precum cele extreme, ca de exemplu sã alegeti toti cei 10 jucãtori de câmp ca atacanti. Echipa trebuie sã foloseascã una dintre urmãtoarele asezãri:


4-5-1 (4 fundasi, 5 mijlocasi, 1 atacant)
4-4-2 (4 fundasi, 4 mijlocasi, 2 atacanti)
4-3-3 (4 fundasi, 3 mijlocasi, 3 atacanti)
4-2-4 (4 fundasi, 2 mijlocasi, 4 atacanti)
5-4-1 (5 fundasi, 4 mijlocasi, 1 atacant)
5-3-2 (5 fundasi, 3 mijlocasi, 2 atacanti)
5-2-3 (5 fundasi, 2 mijlocasi, 3 atacanti)
3-5-2 (3 fundasi, 5 mijlocasi, 2 atacanti)
3-4-3 (3 fundasi, 4 mijlocasi, 3 atacanti)

In momentul in care ati selectat echipa apãsati butonul "Salveazã formatia de joc". Dacã se intâmplã sã selectati o formatie care nu este permisã, veti fi informat de acest lucru si nu va fi salvat nimic. Dacã nu aveti suficienti jucãtori in echipa veti avea totusi posibilitatea de a salva echipa, cu conditia sã fi selectat un portar. Dacã la inceputul meciului aveti mai putin de 10 jucãtori in echipa, veti pierde meciul prin neprezentare (0-5). Formula de echipa pe care o selectati se va aplica pânã in momentul in care o schimbati. Nu puteti selecta formule de echipa diferite pentru câteva meciuri in avans, insã formatia de joc pe care o selectati se va aplica pânã la modificãri ulterioare. Dacã un jucãtor pe care l-ati selectat pentru echipa de joc se accidenteazã inaintea meciului, unul dintre jucãtorii de rezervã ii va lua locul acelui jucãtor in meci. Jucãtorii pe care i-ati lãsat in afara echipei nu vor fi eligibili pentru a juca in meci indiferent de ce se intamplã.

Vârsta medie
Poti vedea vârsta medie a jucãtorilor din formatia de meci de pe pagina cu echipa. Aceastã medie a vârstelor este arãtatã atât cât pentru apãrare ( portar + fundasi ) si atac ( mijlocasi + atacanti ), cât si pentru toti jucãtorii din primul unsprezece ( rezervele nefiind incluse ). Vârsta medie ar trebui sã fie de cel putin 26 de ani pentru ca echipa sã evolueze la capacitatea ei maximã. Dacã media vârstelor este de sub 26 de ani atunci echipa va evolua mai slab decât cum ar fi fãcut-o dacã media vârstelor ar fi fost de 26 de ani sau mai mare. Cu cât media de vârstã este mai redusã, cu atât se va reduce si prestatia echipei. Nu are nici un efect suplimentar asupra echipei situatia in care media vârstelor este de peste 26 de ani. Atât timp cât vârsta medie a primului unsprezece este de cel putin 26 de ani, echipa va evolua la maxima ei capacitate.

Noteazã cã afectate de media de vârstã mai joasã de 26 de ani sunt performantele ECHIPEI/COMPARTIMENTULUI ECHIPEI. Prestatiile individuale ale jucãtorilor nu sunt afectate de aceastã medie.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://superleague.wow-wars.net
 
Selectia echipei
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
xpert :: Prima categorie :: Primul forum-
Mergi direct la: